Voor al uw online marketing
JS-Systems levert webdesign op maat!

Tegenwoordig is internet een zeer belangrijk medium geworden! Veel bedrijven liggen zonder internet stil. Natuurlijk is het dan ook belangrijk dat u vindbaar bent op het internet! Wij kunnen voor u een website lanceren tegen een mooi tarrief, en hoge kwaliteit!

MQL4 / MQL5 Meta Trader Hosting

Heeft U een EA script voor automatisch traden met metatrader, en wilt u dit op betrouwbare hosting? Dat kan. Wij bieden dit aan voor 100 euro per maand.

Het enige wat u hoeft te doen is ons een  MQL4 script of een ex4 bestand aan te leveren. En wij zetten deze op met uw metatrader account.

Wij blijven verder van de server af zodat uw programma niet verstoord wordt. Wat uiteraard van belang is bij automatisch handelen.

Helaas komt het toch voor dat een programma vast loopt of stopt met handelen door een script fout. Daarom is het altijd van belang om te controleren of je signaal nog steeds goed is.

Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk zijn voor gemiste inkomsten, of eventuele schade.

Uit onze evaring is wel gebleken dat een server wel een veel veiligere methode is om metatrader te gebruiken dan op uw eigen pc. Stroomuitval of internet uitval zijn hiervan belangrijke redenen.